TRICK LØBEHJUL

Vi har forhandlet TRICK LØBEHJUL gennem mange år. Det betyder, vi ved en MASSE om hvad der virker og ikke virker. Hos os finder du kendte mærker som Team Dogz, Lucky, Flavor, Maui and sons, Spartan, Raven, My Hood, Slamm, District, Black Dragon og mange flere.


Du kan blot ringe til os på 30293634 hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge - vi ha...

Vi har forhandlet TRICK LØBEHJUL gennem mange år. Det betyder, vi ved en MASSE om hvad der virker og ikke virker. Hos os finder du kendte mærker som Team Dogz, Lucky, Flavor, Maui and sons, Spartan, Raven, My Hood, Slamm, District, Black Dragon og mange flere.


Du kan blot ringe til os på 30293634 hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge - vi har hjulpet over 10.000 andre :-)

Vores spids kompetence er begynder trick løbehjul. Vi har en stort udvalg af billige løbehjul, i en høj kvalitet - som børn skal gerne vil i gang med at lave stunts kan købe uden at skulle af med alt for meget. Vi ved jo interesser kan skifte - så hvis dille lige nu er løbehjul, kan du komme i gang billigt ved at handle her.


Hvad er et nybegynder trick løbehjul ?

Nybegyndere laver ikke så høje hops som de PRO riders. Derfor har disse løbehjul f.eks IKKE kompression indbygget. Kompression er en form for stødabsorbering som skåner headset.

En anden specifikation er hjulet. På det fleste begynder trick løbehjul er der HJUL som har plastic kerne. Ikke at der er noget galt i det. Men det gør hjulet ikke er helt så stærkt som et med ALU kerne. Men omvendt gør det også hjulet lettere. Og hele det samlede løbehjul bliver lettere. Hvilket er godt for begyndere - så der lettere kan laves bunny jumps.

Hvor højt skal trick løbehjulet være ?

Det paradoksale er jo ældre børn bliver - jo lavere vil de gerne have løbehjulet skal være. Men årsagen til det er sådan, er fordi jo ældre børn bliver - jo mere fokuserede bliver de på at trick løbehjulet KUN skal bruges til ramper - IKKE transport.

Det betyder også, at begyndere let kan blive forvirrede over de tabeller de ser på nettet. For de vil jo netop gerne BÅDE lave små tricks - men også bruge løbehjulet til transport. Derfor siger vi:

Skal du MEST bruge det til tricks / ramper: skal det nå din navle.

Skal du MEST bruge det til transport: skal det nå brystkassen.

Er det så 50% af hver ca: Et sted mellem navle og brystkasse

..denne guide, er vi blevet rost meget for. For den er langt bedre end en alders indikator - som ikke tager højde for formålet med købet.

Mere

TRICK LØBEHJUL  Der er 44 varer.

Underkategorier

 • HJUL

  Vi fører et bredt sortiment af hjul & kuglelejer, som du billigt kan købe her så du kan tune dit trick løbehjul :-)

  Når du skal købe nye hjul, skal du være opmærksom på om du skal bruge 100 eller 110 mm hjul. Dette tal beskriver nemlig diameteren på hjulet.

  På de fleste begynder trick løbehjul skal du bruge 100mm. Og du skal vide, at har du et løbehjul som normalt bruger 110 mm hjul - kan du sagtens bruge 100mm

  men IKKE omvendt.

 • Klistermærker

  Vi har et stort udvalg af klistemærke ark som du kan sætte på dit løbehjul og din skaterhjelm.

  Leveringstid: 1-2 dage

 • Pegs

  V har et bredt udvalg af pegs til trick løbehjul. Med pegs kan du GRINDE. Det betyder, du kan "glide" hen ad en GRIND (jernstang) - og det er vildt sjovt.

 • LØBEHJULSHOLDERE

  Få styr på dit løbehjul med vores seje løbehjulholdere/stander. Kan bruges på alle lige overflader. Kan også skrues fast i gulvet, flisen eller hvor man lyster. Fremstillet i solid vejrbestandigt matrial. Køb dem online hos Skatenation.dk

Viser 1 - 44 af 44 varer
Viser 1 - 44 af 44 varer