Løbehjul

Vi er EKSPERTER i Løbehjul. Og du kan ALTID ringe til os og få hjælp. Vi har løbehjul til ALT. Transport løbehjul uanset om det er til voksne eller børn eller med- og uden luft. Ja så har vi det. Vi har trick løbehjul til ALLE. Til begyndere eller til øvede - de er her alle. 

Efter købet er vi de bedste. Har du problemer med hjulene som larmer,...

Vi er EKSPERTER i Løbehjul. Og du kan ALTID ringe til os og få hjælp. Vi har løbehjul til ALT. Transport løbehjul uanset om det er til voksne eller børn eller med- og uden luft. Ja så har vi det. Vi har trick løbehjul til ALLE. Til begyndere eller til øvede - de er her alle. 

Efter købet er vi de bedste. Har du problemer med hjulene som larmer, clampen som rasler, eller baren som er er bøjet - så står vi klar til din disposition. Det kan være en reklamation sag (så løser vi den) eller ren slidtage (i form af reservedele) så har vi et kæmpe lager - vi løser det.

Oplev vores kæmpe udvalg af løbehjul til den rigtige pris. Køb dit nye trick løbehjul hos Skatenation.dk idag. Leveringstiden er ca. 1-2 dage - og vi har Danmarks BEDSTE fragtpriser.

Mere

Løbehjul  Der er 72 varer.

Underkategorier

 • LØBEHJUL (TRANSPORT)

  Transport løbehjul har større hjul og velegnet til at at KØRE På. IKKE til tricks. Det kan højde justeres og klappes sammen. Det er slankt og let i designet - så du kan have det med i bussen og skolen. Vi kunne fortælle dig timevis om løbehjul - men det orker du nok ikke :-)  Men har du, kan du altid ringe på 30293634 så skal vi nok guide dig for korrekt valg.

  Vi leverer transport løbehjul til børn, voksne både privat men også på skoler og institutioner. Det er, og har altid været, vores mål at DU skal have den gode oplevelse og have det rigtige løbehjul som passer dig. Derfor har vi så stort et udvalg - for at forsøge at dække alle behov.

  Indenfor transport løbehjul, kigger vi altid på dit behov.

  1) Er du barn eller voksen? Det har indflydelse på styrhøjden og hjul diameteren.

  2) Hvilken type transport skal du udføre. Er det KUN kørsel eller er det også blandet med BUS/TOG. Det har indflydelse på vægten på løbehjulet og om det kan foldes sammen.

  3) Hvor skal du køre. Er det KUN på asfalt? Er det inde / UDE. Det har indflydelse på valg af hjul. Skal det med lufthjul eller massiv gummi hjul. Lufthjulene gør du kan kører over de fleste overflader (feks grus). Dog kan lufthjulet punktere.

  Eksempler på valg af løbehjul.

  Det er typisk vi oplever det er en 6-8 årig der skal bruge et godt løbehjul som kan bruges til og fra skole. Her anbefaler vi typisk et My Hood 200 mm eller et Arcore Speedmach 200 mm.

  Er det derimod en voksen som skal køre rundt på jobbet (institution) med meget udendørs kørsel. Så falder valget her typisk på Arcore Max i chrom, som netop har store lufthjul og ikke kan foldes sammen. Tilgengæld kan det give dig HØJ fart.

  Blev du alligevel forvirret?

  Jeg vil godt gentage, at vi rigtig gerne vil hjælpe dig - så ring bare 30293634 så guider vi dig til det rigtige valg.

 • TRICK LØBEHJUL

  Vi har forhandlet TRICK LØBEHJUL gennem mange år. Det betyder, vi ved en MASSE om hvad der virker og ikke virker. Hos os finder du kendte mærker som Team Dogz, Lucky, Flavor, Maui and sons, Spartan, Raven, My Hood, Slamm, District, Black Dragon og mange flere.


  Du kan blot ringe til os på 30293634 hvis du er i tvivl om hvad du skal vælge - vi har hjulpet over 10.000 andre :-)

  Vores spids kompetence er begynder trick løbehjul. Vi har en stort udvalg af billige løbehjul, i en høj kvalitet - som børn skal gerne vil i gang med at lave stunts kan købe uden at skulle af med alt for meget. Vi ved jo interesser kan skifte - så hvis dille lige nu er løbehjul, kan du komme i gang billigt ved at handle her.


  Hvad er et nybegynder trick løbehjul ?

  Nybegyndere laver ikke så høje hops som de PRO riders. Derfor har disse løbehjul f.eks IKKE kompression indbygget. Kompression er en form for stødabsorbering som skåner headset.

  En anden specifikation er hjulet. På det fleste begynder trick løbehjul er der HJUL som har plastic kerne. Ikke at der er noget galt i det. Men det gør hjulet ikke er helt så stærkt som et med ALU kerne. Men omvendt gør det også hjulet lettere. Og hele det samlede løbehjul bliver lettere. Hvilket er godt for begyndere - så der lettere kan laves bunny jumps.

  Hvor højt skal trick løbehjulet være ?

  Det paradoksale er jo ældre børn bliver - jo lavere vil de gerne have løbehjulet skal være. Men årsagen til det er sådan, er fordi jo ældre børn bliver - jo mere fokuserede bliver de på at trick løbehjulet KUN skal bruges til ramper - IKKE transport.

  Det betyder også, at begyndere let kan blive forvirrede over de tabeller de ser på nettet. For de vil jo netop gerne BÅDE lave små tricks - men også bruge løbehjulet til transport. Derfor siger vi:

  Skal du MEST bruge det til tricks / ramper: skal det nå din navle.

  Skal du MEST bruge det til transport: skal det nå brystkassen.

  Er det så 50% af hver ca: Et sted mellem navle og brystkasse

  ..denne guide, er vi blevet rost meget for. For den er langt bedre end en alders indikator - som ikke tager højde for formålet med købet.

 • 3 hjulet løbehjul

  Vores 3 hjulede løbehjul er CE godkendte. De fleste af dem er med lysende hjul, som er en sjov og flot effektiv hos de små som skal køre på dem. De kan justeres i styrhøjden. Med gode kuglelejer.

pr side
Viser 1 - 60 af 72 varer
Viser 1 - 60 af 72 varer